QUALIA eCommerce Tàrrega Lleida

Ja tenim tota la informació sobre les colònies d'estiu de Quàlia, perquè sabem que hi ha molts pares i mares que l'esteu esperant!

Aquest any hi ha dues propostes diferents que s'adapten a les edats de cada un dels infants: colònies temàtiques i les meves primeres colònies. TRIA LA TEVA!

Visita el web de la nostra CASA DE COLÒNIES!

COLÒNIES TEMÀTIQUES

Després de l'èxit de l'any passat l'equip de Quàlia proposa dues temàtiques diferents que seran l'eix d'animació de totes les colònies: URBAN DANCE I CIRC & ARTS ESCÈNIQUES. Al final de les colònies es celebrarà un espectacle final que estarà obert a totes les famílies que vulguin venir.

URBAN DANCE

Per aquells infants que els agradi la música i el ball, tenen l'opció de passar una colònies d'allò més musicals. S'iniciaran amb les danses urabnes com el hip hop, el breakdance o fins i tot el zumba.

CIRC & ARTS ESCÈNIQUES

Repetim la temàtica de circ, però l'obrim a d'altres diciplines de les arts escèniques com el teatre, el clown, l'escenografia, la caracterització, etc. Prepararem un gran espectacle per l'últim dia de colònies on tothom hi podrà participar d'una manera o altre i serà un gran treball en equip! Molta creativitat, humor i diversió! L'espectacle promet!

També es realitzaran activitats complementàries fora d'aquestes temàtiques. No hi faltaran els jocs i les gimcanes, els banys a la piscina de la casa, excursions al Parc Nacional d'Aigüestortes, activitats d'aventura com l'escalada, el barranquisme, els circuits de corda o tirolina, passejades a cavall i visites culturals a les esglésies del Romànic.

Totes les activitats s'adaptaran a les edats dels infants. Per això s'han organitzat  tres grups diferents en funció de les edats:

- Del 25 al 30 de juny (6 dies, 5 nits) per a infants de 6 a 8 anys.
- Del 19 al 26 de juliol (8 dies, 7 nits) per a infants de 6 a 8 anys.
- Del 19 al 28 de juliol ( 10 dies, 9 nits) per a infants i joves de 9 a 13 anys.

Al realitzar les inscripcions haureu de triar en quina de les dues temàtiques vol participar el vostre fill/a.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ DE LES COLÒNIES CIRC & ARTS ESCÈNIQUES


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ DE LES COLÒNIES URBAN DANCE


 

 
LES MEVES PRIMERES COLÒNIES (Del 25 al 28 de juny)

Les MEVES PRIMERES COLÒNIES, dirigides als infants de 4 a 7 anys que volen iniciar-se en el món de la convivència i la descoberta de l’entorn. Monitors amb experiència i amb titulació especialitzada tindran cura dels més petits fent-los sentir com a casa i els acompanyaran en aquesta primera experiència plena d'emoció i aventures. Es realitzaran activitats adaptades a les edats dels infants: visita a la granja, gimcanes i jocs a l'aire lliure, tallers de manualitats, excursions, jocs a la piscina, descoberta de l'entorn i la natura, etc.
Aquest any l'eix d'animació que ens acompanyarà durant els 4 dies serà el Far West! Així que ens vestirem de cowboys, d'indis, de cactus i viurem aventures apassionants a dalt de carrosses i cavalls! Us hi apunteu? 

Del 25 al 28 de juny (4 dies, 3 nits)FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ DE LES MEVES PRIMERES COLÒNIES


 

ÀPATS I MENÚS

Els menús de les colònies estan confeccionats per una dietista col·legiada i elaborats pels nostres cuiners de la casa. En la mesura del possible fem servir productes de proximitat i alguns d'ells ecològics.


EXEMPLE D'HORARIS

Aquí teniu un exemple dels horaris de les colònies a grans trets, tot i que som flexibles en funció de les activitats i les necessitats dels infants.

Funcionament_colonies

PREUS I CONDICIONS

- Les Meves Primeres Colònies de 4 a 7 anys (4 dies, 3 nits) ......115€

- Circ&Màgia i Urban Dance de 6 a 8 anys (6 dies, 5 nits) ......... 265€

- Circ&Màgia i Urban Dance de 6 a 8 anys ( 8 dies, 7 nits) ....... 335€

- Circ&Màgia i Urban Dance de 9 a 13 anys ( 10 dies, 9 nits) ....... 390€
  • 10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).
  • 5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).
  • Aquest preu inclou : transport, monitoratge, assegurança, responsabilitat civil d'accidents, allotjament, manutenció, activitats temàtiques, activitats d'aventura, etc.

Visita el web de la nostra CASA DE COLÒNIES!