QUALIA eCommerce Tàrrega Lleida
LES PERIPÈCIES DE LA IAIA WALDEN
La iaia Walden té 70 anys i com cada nadal baixa dels Pirineus fins al pla per veure a tota la seva família i per celebrar les festes junts. Però la iaia Walden no és una iaia convencional. Ha viscut les mil i una peripècies i sempre té alguna història esbojarrada per explicar-nos! Vine a conèixer a la iaia Walden i a tots els personatges de les seves històries fantàstiques, viu missions i aventures i gaudeix del nadal amb la millor companyia!

Fes la teva inscripció online 

 PREUS PROMOCIONALS FINS EL 17 DE DESEMBRE!


 DATES

27 i 28 de Desembre i 2, 3 i 4 de Gener

 LLOC
Pavelló poliesportiu de Barbens
 EDATS
De P3 a 6è

 HORARI
Matí de 10h a 13h TARIFES
                         FINS EL DIA 17               A PARTIR DEL DIA 18

Socis AMPA                                GRATUIT                                10€
No Socis AMPA                               20€                                    22€             

 CONDICIONS GENERALS

1. Acceptem nens de cursos de P3 a 6è.

2. Descompte del 5% a cada un dels germans.
 
3. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.
 
4. S’ha de fer la inscripció per internet a la web www.lleurequalia.cat a partir del 1 de desembre.
 
5. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet. Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.
 
6. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.
 
7. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.
 
8. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 17 de desembre es retornarà el 100% de l’import. Del 18 al 23 de desembre es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 24 de desembre, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import.
 
9. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.
 
Per a qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez – Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a klopez@aalba.cat

Fes la teva inscripció online