Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba, organitza el "Casalet d'estiu" conjuntament amb l'AMPA de l'Escola l'Àlber d'Albesa.

DATES:
  • DEL 22 DE JUNY AL 8 DE SETEMBRE
LLOC:
  • Camp de futbol, piscines municipals i diferents entorn del poble

EDATS:

  • CASALET: de P3 a 2n
  • CASALOT: de 3r a 6è

HORARI:

  • Acollida matí: 8:00h - 9:00h // 8:30h - 9:00h
  • Matí 9:00h a 13:00h

DOCUMENTACIÓ A LLIURAR EL PRIMER DIA DE CASALET:
- Fotocòpia de la targeta sanitària. CATSALUT
- Full d'autorització degudament omplert.

DESCARREGA'T EL FULL D'AUTORITZACIÓ 

EQUIP DEL CASALET
Marina Bernal:
Monitora de lleure
Gemma Terrer:
Monitora de lleure
Laura Olona:
Auxiliar de monitora de lleure


ESPAIS ON ES REALITZARAN LES ACTIVITATS:
- Instal·lació del Camp de futbol
- Excursions amb jocs de pistes per l’entorn del poble


PROGRAMACIÓ:
Cada dilluns donarem en paper la programació de la setmana i també ho penjarem en aquest espai del web.

- Racons: espai amb contes, polseres, trencaclosques, jocs de taula, joguines, coses per pintar, etc.
- Activació. activitats de bon dia per activar-nos tots junts, treure vergonyes i preparar-nos pel dia que ens espera.
- Acampada: Dijous 27 de juliol a divendres 28 de juliol (opcional)

La programació es basa en els valors de la creativitat, la participació, els hàbits saludables i la sostenibilitat i els treballarem a través de totes les activitats setmanals.

RECOMANEM:
- Portar gorra i crema solar A LA MOTXILLA pels moments d'activitats exterior.
- Portar aigua i una mica d'esmorzar per a l'estona d'esbarjo.
- Muda de recanvi per aquell que ho necessiti.


CENTRE D'INTERÈS:
El centre d’interès és una base temàtica al voltant de la qual giren les activitats que realitzarem durant el casal d’estiu. És una forma de treballar que aposta per dotar de contingut a les activitats per estimular la imaginació i creativitat del nen; i, que ens permet treballar amb profunditat els valors que la temàtica escollida pugui aportar.


Fa molts i molts anys el món estava habitat per uns Super herois! Fins fa poc, tot anava bé però va aparèixer la Mr Zu, una persona malèfica que volia prendre els poders dels Super herois per així poder arribar a dominar el món, i per desgràcia ho està apunt d'aconseguir! Per sort, la Madam Q, una superheroina jubilada, ha descobert el malèfic pla del Mr Zu i juntament amb alguns superherois que encara queden, com el Capità Molçut, el Capità Xarramecu i la Capitana Galindaina, ens entrenaran i ens ensenyaran a recuperar els super poders de la creativitat, el respecte, la valentia, la tolerància, el companyerisme i molts més, que hem anat perdent per poder aturar d’una vegada per totes el pla de la i aconseguir que el món torni a estar habitat per SUPERPERSONES!En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt de desencadenar-se el conflicte. El Reialme de Qualium està en joc i tots els poblats el volen aconseguir. Coneixerem senyors i dames, soldats i guerreres, bruixots i joglars... que, entre complots i contracomplots, hauran de trobar els seus aliats i defensar-se dels seus enemics. Un estiu ple de misteris, intriga i aventures!
El rei Qualium que es vol juvilar i no té hereus. I organitzarà un concurs per buscar un nou hereu. Qui li faci les millors propostes del que comportar regnar un reialme serà el que l'aconseguirà. Haurem d'aprendre des de temes de supervivència, arquitectura, habitatge, cultura, societat, política...