QUALIA eCommerce Tàrrega Lleida

Un any més arriben les Colònies d'Estiu de Quàlia! 

Aquest serà el 4t any que Quàlia, el servei de projectes educatius i de lleure de l'Associació Alba, organitzem les Colònies d'Estiu Temàtiques per a infants de 4 a 13 anys. Enguany organitzem 4 torns de colònies separats segons les edats dels infants i amb diferents propostes de dies entre els mesos de juny i juliol. Com sabeu les colònies són temàtiques i podreu escollir en cada un dels grups entre els dos eixos que us proposem aquest any (pels infants que vagin al torn de "Les meves primeres colònies" la proposta és diferent):

- SUPERXEF, una aventura a la cuina! 
Aquest any com a nova temàtica realitzarem les colònies de cuina. Els infants aprendran dots culinàries de la mà del cuiner Daniel Colilles, cuiner amb àmplia experiència davant dels fogons. Està acostumat a enfrontar-se amb grans crítics grastronòmics. I és que diàriament el posen a prova infants de 3 a 11 anys a la cuina i menjador on treballa, l'Escola Jacint Verdaguer de Tàrrega. Però no patiu, ell és qui té la paella pel mànec.
Realitzarem competicions de proves i reptes culinaris d'allò més divertits, utilitzarem productes locals i de temporada, aprendrem receptes i a veure els aliments des d'un angle completament diferent, apreciant-los, tocant-los, cuinant-los i tastant-los sense deixar de desenvolupar hàbits de vida saludables.

- Urban Dance.

Repetim la temàtica estrella de les nostres colònies, per aquells infants que els agradi la música i el ball! Teniu l’opció de passar unes colònies d’allò més musicals! Dins d’aquestes colònies es treballaran conceptes de diferents tipologies de danses urbanes com el hip-hop, el breakdance, el zumba, el popping, i com a novetat el ball de moda, el swing!

- El màgic món dels follets de la Vall de Boí (Només pel torn dels més petits LES MEVES PRIMERES COLÒNIES)
Remourem cel i terra per a tornar a trobar els nostres amics follets i descobrirem perquè fa molts anys van deixar les terres d’aquesta màgica vall. 
Ens ajudareu a trobar-los? Ens ajudareu a trobar el baül secret?

No hi faltaran durants tots els dies els jocs, activitats, dinàmiques de grup, esports d'aventura, piscina i molt més!

Reserva't les dates i viu l'estiu intensament amb les Colònies temàtiques de Quàlia!

Coneixes la nostra casa de Colònies?

La casa de colònies Vall de Boí està situada a la bonica població de Llesp a l'Alta Ribagorça, a 5km de Pont de Suert. Està envoltada d'un entorn privilegiat per a dur a terme excursions pel Pirineu, esports d'aventura, activitats sobre fauna i natura, i conèixer la nostra història a través del Romànic Català. Visita la seva web: www.casacoloniesvalldeboi.cat

 Clica a dins de cada torn per a inscriure't online!