COLÒNIES TEMÀTIQUES

Les colònies d'aquest any compten amb dues temàtiques diferents que seran l'eix d'animació de totes les colònies: URBAN DANCE I CIRC&MÀGIA. Al final de les colònies es celebrarà un espectacle final que estarà obert a totes les famílies que vulguin venir.


URBAN DANCE

Per aquells infants que els agradi la música i el ball, tenen l'opció de passar una colònies d'allò més musicals. S'iniciaran amb les danses urabnes com el hip hop, el breakdance o fins i tot el zumba.

CIRC & MÀGIA

I la nova temàtica d'aquest any està centrada en el circ i la màgia, dues activitats que es complementen i que de ben segur agraden a tots els infants. Crearem el nostre propi espectacle on no hi faltaran les malabars, el clown, la màgia d'a prop i les acrobàcies. Molta creativitat, humor, treball en equip i diversió! L'espectacle promet!

També es realitzaran activitats complementàries fora d'aquestes temàtiques. No hi faltaran els jocs i les gimcanes, els banys a la piscina de la casa, excursions al Parc Nacional d'Aigüestortes, activitats d'aventura com l'escalada, el barranquisme, els circuits de corda o tirolina, passejades a cavall i visites culturals a les esglésies del Romànic.
DATA: Del 24 al 31 Juliol (8 dies, 7 nits)


PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS