fotos curs 2018-2019
Aquestes propostes han estat realitzades per Agar especialistes en nutrició amb l’objectiu d’oferir als infants una dieta saludable i equilibrada.
  
 


* Aquest menú pot està subjecte a alguns canvis.


CLIQUEU ALS DIFERENTS LINKS PER DESCARREGAR:


  • Servei de menjador fix: 6 €/ menú.
    • Fer ús del servei de menjador 12 o més dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador fix.
  • Servei de menjador esporàdic: 6.80 €/ menú
    • Fer ús del servei de menjador 11 o menys dies durant el mes natural és considera que feu ús del servei de menjador esporàdic.

 

CONDICIONS I INFORMACIONS:

* El cobrament dels rebuts es farà mitjançant gir bancari a les famílies a inicis del mes (a partir del dia 5 de cada mes) següent a la utilització del servei, segons els dies que se n’ha fet ús.

* En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments incloent-hi la corresponent comissió per retorn de rebut que serà de 4,00 € / comissió per rebut retornat . A partir del primer rebut impagat, s’haurà de realitzar el pagament per transferència anticipada, la qual haurà de ser realitzada per a l’ús del servei de menjador per part de l’alumne durant el següent mes.

Els tiquets esporàdics es pagaran al comptat i es podran adquirir a l’hora d’acollida de 8:30h a 9h. No s’acceptarà cap alumne al servei de menjador i servei d’acollida sense la presentació del tiquet corresponent.

* En el cas que l’alumne fix no utilitzi el servei i no hagi avisat abans de les 9.30h trucant al telèfon 673043157, és cobrarà el menú sencer degut a que aquest s’haurà fet igual.

* En cas d’urgència trucar al telèfon de Qualia 607325488.