El fet de jugar, experimentar i compartir també és educació i per això apostem per unes activitats extraescolars lúdico-educatives i esportives de qualitat que a l'hora ajudin a les famílies a la conciliació de l'horari laboral amb l'escolar.

La proposta de programació i organització de les activitats es fa conjuntament amb l'AMPA o l'entitat interessada, amb l'objectiu d'oferir sempre activitats personalitzades sense deixar de banda el nostre ideari i el de l'escola en qüestiío. 

Realitzem una anàlisi de les necessitats de les famílies i les demandes del Centre i de l'AMPA a través d'una sèrie d'enquestes i amb els resultats obtinguts planifiquem i programem les diferents propostes d'activitats. 

Actualment gestionem les extraescolars de 15 escoles: Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega, Escola Ramon Perelló de Vilagrassa, Escola de Ponts, Escola Alba de Tàrrega, Escola Santa creu d’Anglesola, Escola jardí de Verdú, Escola Alfred Potrony de Térmens, Escola l'Alber d'Albesa, Escola Guillem Isarn de la Fuliola i Boldú, Escola Mare de Deu d'Horta de Ivars, Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig, Escola les Arrels de Mollerussa, Escola Ignasi Peraire de Mollerussa, Escola l'Espigol de Tornabous i Escola Pere Teixiné de Belianes.

 Aquestes són les diferents activitats extraescolars per les que hem apostat aquest curs 2017-2018 i el 2018-2019. No obstant, a part d'aquestes podem oferir d'altres activitats en funció de les demandes que ens arribin.

Descarrega't el catàleg d'activitats extraescolars