El fet de jugar, experimentar i compartir també és educació i per això apostem per unes activitats extraescolars lúdico-educatives i esportives de qualitat que a l'hora ajudin a les famílies a la conciliació de l'horari laboral amb l'escolar. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online. 

Troba la teva escola cercant per comarca!
La proposta de programació i organització de les activitats es fa conjuntament amb l'AMPA o l'entitat interessada, amb l'objectiu d'oferir sempre activitats personalitzades sense deixar de banda el nostre ideari i el de l'escola en qüestió. Realitzem una anàlisi de les necessitats de les famílies i les demandes del centre i de l'AMPA a través d'una sèrie d'enquestes i amb els resultats obtinguts planifiquem i programem les diferents propostes d'activitats. 

Aquestes són les diferents activitats extraescolars per les que hem apostat aquest curs 2020-2021. No obstant, a part d'aquestes podem oferir d'altres activitats en funció de les demandes que ens arribin.
 

Les extraescolars són un espai esducatiu més d'aprenentatge i sociabilització.

Activitats esportives

Tastet d'esports
Varietat molt rica d’experiències motrius on s’aprenen aspectes tècnics i tàctics de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable de totes les sessions, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten.
Bike-Park
Activitat de bicicleta que es farà a les instal·lacions del Bikepark a Vilasana. És el parc de ciclisme lúdic infantil. Per gaudir i aprendre el món de la bicicleta. El preu de l'activitat inclou el material (tot), el nen anirà equipat amb les proteccions adients, i el lloguer de la bicicleta està inclosa al preu. Per tal de poder dur a terme l'activitat, l'Ampa inclou el transport.
La recollida dels alumnes es farà al centre escolar a les 19:15 hores.
Mínim nens per activitat 8 persones.
Finca Om
La filosofía de la Finca OM és acompanyar a les persones a trobar la seva realització tan personal com emocional per a que puguin trobar el seu propi equilibri cos-ment, si no és amb els cavalls, amb la natura, l´esport. Volem transmetre el valor d´estimar als animals, a la natura, ajudar a educar els nens en els valors de l'esforç, del respecte, de l´honestedat, de la confiança, de l´autoestima i de la seguretat.
L'activitat s'efectuarà a Vilasana a la FincaOM Per tal de poder dur a terme l'activitat, l'Ampa inclou el transport
La recollida dels alumnes es farà al centre escolar a les 19:15 hores
Mínim nens per activitat 8 persones.
Danses urbanes
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos.
Tennis
Els nens i nenes aprendran les bases d'aquest esport, les seves normes. Amb el tenis es treballaran la coordinació, l'equilibri i l'autosuperació. Activitat específica per infants de 1r a 6è. Caldrà que cada infant porti la seva raqueta
Skate
Iniciació al skate. Aconseguiràs independència i seguretat patinant, millorant l'equilibri, l'agilitat i la concentració.
Activitat sobre rodes
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (patns, bicicleta, patinet...)d’una forma lúdica. Esports que aporten molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. L'infant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes.
Bàsquet
És una activitat que vol fomentar un estil de vida saludable, també treballar les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents jocs i activitats lúdiques relacionades amb els moviments tècnics del bàsquet. Es tracta d’una iniciació a aquest esport amb el qual es fomenta el treball en equip i la presa de decisions.
Motooffroad
Descobreix el món de les dues rodes pilotant motos elèctriques especialitzades, apte per infants de 5 a 12 anys. ( depèn altura). Inici extraescolar 15 de setembre, fer preinscripció a https://forms.gle/D7xts4parYog8kqd9
Sardanes
En aquesta activitat aprendrem tot el que cal saber per iniciar-se en el món de la sardana. A partir de jocs, aprendrem diferents passos (llargs, curts, el galop, etc) i ens divertirem fins a conèixer la dansa popular catalana.
Ioga
Aquesta activitat té com a objectiu apropar als infants al ioga, oferint-los un espai de confiança i calma on des del joc, s’experimentin i es coneguin a sí mateixos, mitjançant les seves sensacions, i en relació al moviment, l’espai, la postura i els altres. Tot això combinant dinamisme i quietud, interiorització i exteriorització, meditació i descans.
 
Gimnàstica rítmica
A la gimnàstica rítmica s'executen diferents rutines amb diferents aparells com són les pilotes i els aros. Els infants treballaran la coordinació, la flexibilitat i a resistència. Amb aquesta activitat es treballaran diferents valors com la companyonia, el respecte i la constància.
Atletisme
L'activitat consisteix en iniciar i donar a conèixer totes les modalitats de l'atletisme. Aquestes són velocitat, llançaments, salts, resistència de forma jugada,... i també fem incidència en desenvolupar les capacitats físiques i habilitats motrius i coordinatives i d'equilibri dels nens i nenes.
Hip Hop
Activitat esportiva que combina exercicis de tonificació amb passos de balls. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius que fa que sigui molt fàcil de seguir i no cal una preparació física en concret. Riure una bona estona sense parar de moure el cos!
Multiesports
Varietat molt rica d’experiències motrius on s’aprenen aspectes tècnics i tàctics de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable de totes les sessions, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten.
Zomba kids
Classes musicals que combinen la gimnàstica, els jocs i el ball coreografiat. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació.
Zomba
Activitat esportiva que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius que fa que sigui molt fàcil de seguir i no calgui una preparació física concreta. Us proposem riure una bona estona sense parar de moure el cos!
Circ
Serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir. Es treballarà el món del circ a través de la figura del clown, sempre des d'una vessant psicomotriu: obtenint un millor coneixement i control del moviment del propi cos, treballant habilitats i destreses, com per exemple, salts, equilibris etc. També crearem les nostres pròpies eines de circ (malabars , xancles....)
Handbol
Prova un esport diferent on la rapidesa, l’agilitat i el treball en equip són el principal objectiu. A partir de 1er de primària.
Futbol
Es una activitat que vol fomentar un estil de vida saludable, també treballar les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents jocs i activitats lúdiques relacionades amb els moviments tècnics del futbol. Es tracta d’una iniciació a aquest esport amb el qual es fomenta el treball en equip i la presa de decisions.
Hoquei
Introducció a aquest esport amb una primera presa de contacte amb el món dels patins per, de mica en mica, introduir-nos en la dinàmica d’aquest esport i les seves particularitats. Combina la rapidesa, agilitat i el treball en equip sobre rodes.
Psicomotricitat
És la continuïtat de la psicomotricitat que els infants fan en horari lectiu i que tant els agrada. A través de la psicomotricitat sistèmica, la Raquel Tarrés d'Espai Somnis oferirà un espai de benestar i seguretat on s’afavoreix que els alumnes puguin esdevenir persones lliures i empoderades a través del joc simbòlic i la seva expressió. La pràctica psicomotriu, té com a objectiu promoure l'expressió de totes les possibilitats motrius, emocionals, cognitives i relacionals de l'infant i permet vetllar per la millora del desenvolupament i benestars personals i socials a través del cos.
Korfball
El korfball és l'únic esport col.lectiu on juguen homes i dones i on les seves regles han estat dissenyades per a la cooperació entre jugadors. Es treballen els valors de la igualtat, la cooperació i la coeducació.
Taekwondo
Activitat per alliberar-se de l’estrès i agafar disciplina tot jugant i fent activitat física. Esport molt complet que treballa tot el cos, combinant especialment accions de braços i cames afavorint la coordinació de l'infant.
Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Capoeira
Una forma d’art original del Brasil que combina arts marcials, música i esports; així com l’expressió corporal. És un esport molt complet, ja que per fer els seus moviments es requereix la participació de la majoria dels músculs del cos.
Balls moderns
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos. 
Natació
Cursets de natació per a tots els nivells on els infants poden practicar i divertir-se dins l'aigua, es treballa la resistència, la coordinació, la destresa psicomotriu guanyant seguretat dels infants dins de l'aigua.
Hoquei Mollerussa
Introducció a aquest esport amb una primera presa de contacte amb el món dels patins per, de mica en mica, introduir-nos en la dinàmica d’aquest esport i les seves particularitats. Combina la rapidesa, agilitat i el treball en equip sobre rodes. Inscripcions a: 689130895 (Eduard)
Dansa kids
Classes musicals que combinen la gimnàstica, els jocs i el ball coreografiat. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació.
Dansa moderna
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos. 
Activitats creatives i artístiques

Art-Ceràmica
Els infants utilitzaràn les mans i la seva imaginació per acabar creant diferents peces de ceràmica ben creatives! Aquesta activitat fomenta la concentració, la paciència i la destresa manual, alhora que estimula la imaginació i la sensibilitat artística dels nens i nenes. És una forma divertida d'aprendre sobre l'art i experimentar amb diferents tècniques ceràmiques.
Música i percussió
Treballarem la percussió i gaudirem amb el ritme a través de la màgica experiència de formar part d'un conjunt instrumental de percussió. També treballarem l'àmbit més musical amb els infants d'una forma divertida, aprendrem el llenguatge musical i ens hi iniciarem, treballant valors com la dedicació, la constància i l'estima pel que fan.
Disseny de pàgines web
En aquesta extraescolar aprendrem els conceptes bàsics de la creació de pàgines web i crearem la nostra pròpia!
Llums, càmera, acció
Llum, càmera i acció! En aquesta extraescolar els infants aprendran moltes coses sobre el sèptim art!
Es podran convertir en actors i actrius, en guionistes, càmeres, directores i tot el que s'animin a ser! Tractarem l'audiovisual segons els seus interessos, ens aproparem al món del cinema i estimularem la creativitat i la imaginació dels nens i nenes!
Teatre i expressió
L’activitat de teatre des de la vessant lúdica amb el joc com a contingut principal. L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per la creativitat i la expressió, aconseguint que els nens i nenes s’alliberin de prejudicis o timideses. També treballem les emocions per a infants a través de l'expressió artística.
Petit taller
Propostes conjuntes de dibuix, pintura i volum que ens ajudaran a desenvolupar eines per dur a terme els nostres propis projectes. On es dignifica l’art i es revaloritza la plàstica. A càrrec de Jordi Colilles, professor titulat i artista targarí amb anys d'experiència en el món de les arts plàstiques dirigides a infants per estimular la creativitat i el creixement artístic.
Manualitat i teixits
Taller per familiaritzar-se amb el món dels fils i de les agulles i altres manualitats. Els alumnes començaran a crear els seus petits treballs. Creativitat a través del teixits, expressant-se per si mateixos i desenvolupant el pensament abstracte.
Crea'art
Diverteix-te creant d’una manera divertida i amena. Converteix-te en un artista tot creant magnífiques manualitats amb tot tipus de materials. Es combinaran les manualitats amb dinàmiques i activitats de pintura i dibuix treballant diferents tècniques, com les ceres, els llapís de colors i pintura amb pinzell.
Exploradors creatius
L’activitat persegueix crear un espai on els infants gaudeixin del plaer que suposa crear i endinsar-se en el món de la màgia i la fantasia. Totes elles prendran com a punt de partida el joc i caminaran cap a l’expressió, el teatre, la plàstica i el llenguatge creatiu.
Taller de contes creatius
Aquest taller està pensat pels nens i nenes d’Educació Infantil. Mitjançant aquesta activitat els farem viatjar a través de l’atractiu món dels contes, combinant els elements imaginaris amb el treball manual, cançó, dansa, expressió, titelles, jocs...
Petit xef
Taller per iniciar-se en el coneixement i el plaer d’experimentar la creativitat culinària i els aliments, descobrint la gran varietat de menjars de les nostres terres. Amb aquesta extraescolars es vol insistir en la importància d'una alimentació saludable i equilibrada. També es vol fomentar el treball en equip i les habilitats tècniques dels infants a la cuina. 
Musicoteràpia
Ens divertirem a partir de la música i els seus elements (sons, ritmes, melodies, harmonia...) Amb la musicoteràpia, es treballa i es promou la comunicació, la relació amb els altres, l'aprenentatge, la mobilització, l'expressió, l'organització... Taller impartit per una musicoterapeuta qualificada.
Percussió i batucada
Vine a aprendre i a gaudir amb el ritme a través de la màgica experiència de formar part d'un conjunt instrumental de percussió; amb instruments variats i tot l'equipament necessari per descobrir la música d'es d'una òptica divertida, col·lectiva i plena d'interacció social. 
Circ
Una activitat per gaudir. Treballarem el món del circ a través de la figura del clown, sempre des d'una vessant psicomotriu, obtenint un millor coneixement i control del moviment del propi cos, treballant habilitats disteses com exemple salts, equilibris, etc. També crearem les nostres pròpies eines de circ (malabars, xancles, etc).
Iniciació al món musical
Es tracta d'una activitat molt divertida pels infants. Els alumnes milloren el seu sentit de l'audició, incrementen la seva percepció, creativitat i sincronització a través dels instruments. Aprendrem el llenguatge musical i ens hi iniciarem treballant valors com la dedicació, la constància i l'estima pel que fan. 
Enfilem manualitats

Activitat gestionada per Gems fet a mà. L'activitat es caracteriza pel seu valor creatiu i de llibertat d'expressió, però sobretot d'experimentació amb les arts plàstiques i l’univers dels fils. Dins d'un ambient recreatiu buscarem desenvolupar diferents manualitats de costura treballant amb teixits.

Gralla i percussió
Vine a aprendre i a gaudir amb el ritme a través de la màgica experiència de formar part d'un conjunt instrumental de percussió; amb instruments variats i tot l'equipament necessari per descobrir la música d'es d'una òptica divertida, col·lectiva i plena d'interacció social. 
Activitats lúdiques

Danses i jocs tradicionals
Per als més petits de l'escola en horari de tarda. A partir de la vicència corporal de l'infant, el treball es fonamenta en un bona educació del moviment, del coneixement del propi cos i de l'entorn que l'envolta. Jugarem a jocs tradicionals i populars i ballarem danses tradicionals a l'hora que coneixem cultures i tradicions lligades a aquests jocs i danses.
Jocs tradicionals
A través dels jocs més populars i tradicionals i d'una manera distesa i divertida, entrarem en relació amb els altres i coneixerem la seva cultura i tradicions.
Ludoteca
Activitats lúdiques, especialment en educació infantil amb la finalitat d'estimular el desenvolupament físic, mentals i de solidaritat amb els companys i companyes.
Caninoteràpia
Durem a terme activitats educatives, psicomotores i lúdiques amb el gos. Mentre els infants es diverteixen, els ensenyarem a com han d'interactuar i comunicar-se amb els gossos, les seves necessitats i a inculcar el respecte cap als animals. Diversos estudis demostren que en introduir un gos en les activitats es disminueix l'estrès i l'ansietat dels infants, els augmenta l'autoestima i l'autonomia, potenciem les seves habilitats de comunicació i relació personal fomentant el sentit de la responsabilitat.
Música

Es tracta d'una activitat molt divertida pels infants. Els alumnes milloren el sentit de l'audició, incrementen la seva percepció, creativitat i sincronització a través dels instruments. Aprendrem el llenguatge musical i ens hi iniciarem, treballant valors com la dedicació, la constància i l'estima pel que fan.

Kitsune
Kitsune és un programa d'estimulació primerenca dirigit a nens d'Educació Infantil, de 4 a 5 anys, que treballa a partir d'una metodologia en tres dimensions: matemàtiques multisensorials, intel·ligència emocional i psicomotricitat. L'aprenentatge vivencial, la manipulació i l'experimentació a través del joc, l'emoció i la motivació són algunes de les seves peces clau i ajuda als infants a adquirir una sèrie de competències imprescindibles per al seu desenvolupament. 
Activitats acadèmiques

Mecanografia
En aquesta activitat, aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.
Robòtica
Taller de robòtica educativa a partir de la construcció de robots de Lego. Totes les activitats es plantegen a partir de dinàmiques creatives i en petits grups, en un entorn de cooperació per superar els problemes plantejats amb el guiatge dels monitors.
Mecanografia pack duo - punt estudi

En aquesta activitat aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.

Francès

Aprendre una nova llengua és un procès de repte i de motivació pels nens i nenes. En aquesta extraescolar es vol treballar el francès a través d’una metodologia que permeti als infants divertir-se a l’hora que practiquen un idioma nou.

Reforç Escolar
Activitat d'orientació i ajuda en els estudis a tots els alumnes. Proporcionem un reforç personalitzat d' aquelles assignatures que més els costin, aprendrem tècniques d'estudi i millorarem la lectura i l'escriptura.
Escacs
Extraescolar a càrrec de l'acadèmia Israel. Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. També potencien l’augment de la capacitat d’atenció i concentració, la millora de raonament lògic i de la memòria. Aprendre a estar en silenci serveix per fomentar i reforçar l’adquisició dels hàbits d’estudi i, en conseqüència incideix positivament en la millora del rendiment escolar
Mecanografia / Infomeca
En aquesta activitat aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.
Anglès Green Valley
Green Valley focalitza l’aprenentatge en L’EXPRESSIÓ ORAL, eina bàsica per la comunicació, d’aquesta manera els alumnes aprenen anglès intuïtivament, de la mateixa forma que aprenen la seva pròpia llengua materna! Amb aquesta metodologia, els nens aprenen anglès utilitzant tots els seus sentits, amb jocs, cançons, moviments i sempre en un ambient distès i amè. La prioritat és entendre i parlar lliurement. I el més important, els nens no perden l’interès per l’aprenentatge de l’anglès, segueixen motivats!!! Actualment seguim el sistema metodològic i d’aprenentatge de la Universitat de Cambridge a partir del cicle superior de primària. Aquests coneixements són certificats a través dels diferents exàmens oficials.
Anglès New School
Amb un enfocament comunicatiu, a New School construirà els fonaments i adquirirà les destreses per al domini global de l’anglès. Gràcies a una metodologia que evoluciona amb l’edat i els objectius de cada etapa, desenvoluparà les quatre 4 habilitats imprescindibles per assolir una competència avançada en qualsevol llengua: entendre, parlar, llegir i escriure. Curs a curs, treballarà continguts ben estructurats avançant progressivament fins al nivell C1 i acreditar-lo amb un certificat oficial.
Aloha
El programa ALOHA Mental Arithmetic utilitza l'àbac, un dels instruments de càlcul més antics que existeixen com a element clau per l'ensenyament de l'aritmètica mental. L'ús d'aquest instrument de càlcul, combinat amb diferents activitats i jocs de taula, permet millorar el desenvolupament de l'hemisferi dret del cervell, on resideixen la capacitat de memòria visual, la concentració i l'orientació, el control dels aspectes no verbals de la comunicació la intuïció, etc.
Infomeca
L'aprenentatge de l'ús del teclat d'ordinador, millora de la velocitat, coneixement i pràctica de documents bàsics, ús de paper de còpia i tabulacions i consolidació dels coneixement que es van adquirint. Un dels principals objectius d'aquesta activitat és que els infants puguin descobrir noves utilitats de la informàtica i dels ordinadors i els puguin ser útils, així com que agafin confiança i agilitat en l'escriptura mecanogràfica. 
Aula d'estudi
Un espai on els infants aprofundeixen els continguts de les assignatures que treballen a l'escola, els ajudem a fer les tasques escolars, treballs i exàmens. Vetllem per un espai on els alumnes puguin treballar en silenci i amb concentració.
Speaking
A càrrec de l'acadèmia Centre d'Estudis. Amb aquesta activitat es pretén que millorin el seu nivell de comprensió com d'expressió oral de la llengua anglesa en un ambient agradables i divertit amb tallers, jocs i activitats.