17/6/2016

Estrenem l’APP LLEURE QUALIA, una aplicació mòbil i tablet gratuïta destinada especialment a les famílies on podreu accedir fàcilment i rebre avisos sobre activitats, menús de menjador, inscripcions i galeries de fotos.


Per a poder oferir un servei de proximitat a les famílies Quàlia estrena nova imatge web (www.lleurequalia.cat) i l’APP LLEURE QUÀLIA, una aplicació mòbil i tablet per Android i Apple pensada especialment per a les famílies que fan ús del seus serveis.

Hem creat un concepte que ens agrada molt que és el de Comunitat Quàlia on les famílies podran trobar tota la informació relacionada amb els serveis que oferim a escoles com els menús dels menjadors escolars, inscripcions a les extraescolars, i després tot el que té a veure amb casalets i colònies. Les famílies que tinguin la APP descarregada rebran avisos sobre aspectes que afecten directament als seus fills com fotografies, recordatoris, notícies i matriculacions. Des de sempre la proximitat amb les famílies ha estat un dels nostres valors afegits i volem que les noves tecnologies ens ajudin a ser més eficients i a millorar aquesta comunicació.

DESCARREGA'T L'APP PER ANDROID

DESCARREGA'T L'APP PER APPLE


VIDEO TUTORIAL DE L'APP LLEURE QUÀLIA