28 DE JUNY DE 2016

L’Ajuntament de Tàrrega i el servei de lleure Quàlia de l'Associació Alba proposen un juliol farcit d’activitats formatives i de lleure per a joves de 12 a 18 anys. Es tracta d’una nova edició del programa de tallers estivals impulsats per la Regidoria de Joventut mitjançant l’Oficina Jove de l’Urgell i Quàlia.

Els continguts dels tallers, agrupats sota el nom d’Estiu Jove 2016, s’han dissenyat a partir de les preferències expressades pels nois i noies del municipi a través d’una enquesta prèvia. Així, Tàrrega impartirà a partir del 4 de juliol tallers de DJ, fotografia, art i dansa urbana, arts marcials i conversa en llengua anglesa. Alhora s’han programat diverses sortides de caire esportiu a diversos indrets de Catalunya.

La regidora de Joventut, Núria Franquesa, ha manifestat que la programació s’ajusta a les inquietuds del jovent de la ciutat, sobretot en els àmbits de les arts, l’esport i l’aprenentatge d’idiomes. Així mateix, el consistori potencia l’Estiu Jove adjudicant per segon any consecutiu la gestió dels tallers a Quàlia, entitat amb una reconeguda experiència pel que fa a monitoratge en el lleure.
Les inscripcions són obertes a l’Oficina Jove de l’Urgell (carrer de La Solana).