7/04/2015

Coincidint amb la Fira Playmobil Tàrrega que es celebra a Tàrrega aquest cap de setmana 11 i 12 d'abril impulsem el concurs del Click de Quàlia!
Si veniu a la fira us donarem aquest flyer amb l'entrada i us proposem que pinteu de la manera més original possible aquest click en blanc. Després feu una fotografia i la pengeu al nostre mur del Facebook www.facebook.com/lleurequalia amb l'etiqueta ‪#‎Elclickdequalia‬  i si voleu us podeu fer seguidors de la nostra pàgina. Per assegurar-nos que l'hem rebut envieu-nos-la també a través del correu electrònic a qualia@aalba.cat

Teniu temps fins el 26 d'abril per a fer-nos arribar els vostres dibuixos. Els artistes de l' associació Alba seran els encarregats d'escollir el dibuix guanyador entre tots els que rebem.

El premi consisteix en un cap de setmana per a la teva família i amics (màx 20) a la nostra casa de colònies de la Vall de Boí. 

Per aquells que no pugueu assistir a la Fira aquest cap de setmana us podeu descarregar el dibuix a través d'aquest enllaç i participar també al concurs. Som-hi, esperem les vostres propsotes!