Estada del 28 de juny al 7 de juliol


Dirigides als infants de 9 a 14 anys que volen viure una nova aventura de convivència i la descoberta de l’entorn. Monitors amb experiència i amb titulació especialitzada tindran cura dels infants fent-los sentir com a casa i els acompanyaran en aquesta experiència plena d’emoció i aventures.

Un any més, proposem dues temàtiques diferents que seran l'eix d'animació de les colònies d'aquest any. T'agrada més ballar o ser un mestre a la cuina? Tria la teva!


  •  Superxef: una aventura a la cuina

Inscriu-te a les colònies temàtiques de Superxef 

Després de l'èxit de l'any passat, aquest any tornem amb les colònies temàtiques de Súper Xef. Els infants aprendran dots culinàries de la mà del cuiner Daniel Colilles, cuiner amb àmplia experiència davant dels fogons. Està acostumat a enfrontar-se amb grans crítics gastronòmics, i és que diàriament el posen a prova infants de 3 a 11 anys a la cuina i menjador on treballa. Però no patiu, ell és qui té la paella pel mànec.
Realitzarem competicions de proves i reptes culinaris d'allò més divertits, utilitzarem productes locals i de temporada, aprendrem receptes i a veure els aliments des d'un angle completament diferent, apreciant-los, tocant-los, cuinant-los i tastant-los sense deixar de desenvolupar els hàbits de vida saludables.


  •  Urban dance

Inscriu-te a les colònies temàtiques d'Urban Dance 

Aquesta és la temàtica estrella de les nostres colònies, per aquells infants que els agradi la música i el ball! Teniu l’opció de passar unes colònies d’allò més musicals! Dins d’aquestes colònies es treballaran conceptes de diferents tipologies de danses urbanes com el hip-hop, el breakdance, la zumba, el popping, el swing i aquest any incorporem una nova modalitat de ball, el shuffle! A més de practicar les diferents modalitats de ball, els nens i nenes també descobriran el fantàstic entorn de La Vall de Boí, practicaran esports de muntanya i treballaran la seva capacitat d'expressió artística a través del ball. 


Àpats i menús

Els menús de les colònies estan confeccionats per una dietista col·legiada i elaborats pels nostres cuiners de la casa. En la mesura del possible fem servir productes de proximitat i alguns d’ells ecològics.


Horaris


Aquí teniu una planificació dels horaris de les colònies a grans trets, tot i que som flexibles en funció de les activitats i les necessitats dels infants.

Abans de les colònies es realitzarà una reunió amb els pares i mares dels infants on s'explicarà més extensament el funcionament i els dubtes que es puguin tenir de les colònies. 


Condicions

  • 10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d’estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).
  • 5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).
  • Aquest preu inclou : transport, monitoratge, assegurança, responsabilitat civil d’accidents, allotjament, manutenció, activitats temàtiques, activitats d’aventura, etc.