Estada del 26 al 2 de juliol


Dirigides als infants de 6 a 8 anys que volen viure una nova aventura de convivència i la descoberta de l’entorn. Monitors amb experiència i amb titulació especialitzada tindran cura dels infants fent-los sentir com a casa i els acompanyaran en aquesta experiència plena d’emoció i aventures.

Un any més, proposem dues temàtiques diferents que seran l'eix d'animació de les colònies d'aquest any. T'agrada més ballar o ser un mestre a la cuina? Tria la teva!

  •  Super xef : Aventura a la cuina

Inscriu-te a les colònies temàtiques de Superxef 
Aquest any com a nova temàtica realitzarem les colònies de cuina. Els infants aprendran dots culinàries de la mà del cuiner Daniel Colilles. Realitzarem competicions de proves i reptes culinaris d'allò més divertits, utilitzarem productes locals i de temporada, aprendrem receptes i a veure els aliments des d'un angle completament diferent, apreciant-los, tocant-los, cuinant-los i tastant-los sense deixar de desenvolupar hàbits de vida saludables.

A part de les sessions de la temàtica elegida, també es realitzaran activitats complementàries. No hi faltaran els jocs i les gimcanes, els banys a la piscina de la casa, excursions al Parc Nacional d'Aigüestortes, activitats d'aventura com l'escalada, el barranquisme, ràfting, els circuits de corda, tirolina, passejades a cavall i visites culturals a les esglésies del Romànic.

Totes les activitats s'adaptaran a les edats dels infants. Per això s'han organitzat quatre grups diferents en funció de les edats.


  •  Urban dance

Inscriu-te a les colònies temàtiques d'Urban Dance 
Repetim la temàtica estrella de les nostres colònies, per aquells infants que els agradi la música i el ball! Teniu l’opció de passar unes colònies d’allò més musicals!


Dins d’aquestes colònies es treballaran conceptes de diferents tipologies de danses urbanes com el hip-hop, el breakdance, el zumba, el popping, i fins i tot el swing!
Durant tots els dies prepararem un gran espectacle per l’últim dia de colònies on veure tot el que hem après.


Àpats i menús


Els menús de les colònies estan confeccionats per una dietista col·legiada i elaborats pels nostres cuiners de la casa. En la mesura del possible fem servir productes de proximitat i alguns d’ells ecològics.

Horaris


Aquí teniu un exemple dels horaris de les colònies a grans trets, tot i que som flexibles en funció de les activitats i les necessitats dels infants.Condicions


  • 10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d’estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).
  • 5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).
  • Aquest preu inclou : transport, monitoratge, assegurança, responsabilitat civil d’accidents, allotjament, manutenció, activitats temàtiques, activitats d’aventura, etc.