Estada del 16 al 21 de juliol


Si voleu passar un estiu inoblidable, ple d'aventures, experiències, cuina i experiments? Doncs aquestes són les teves colònies!

Dirigides als infants de 6 a 8 anys que volen viure una nova aventura molt especial!
Les colònies compten amb monitors i monitores professionals amb experiència i amb titulació especialitzada. Els nostres MONO's s'encarregaran de què els nens i nenes s'ho passin d'allò més bé!


Un any més, proposem dues temàtiques diferents que seran l'eix d'animació de les colònies d'aquest any.
T'agradaria ser un mestre o mestra a la cuina o fer experiments? Tria la teva!

  •  Super xef : Aventura a la cuina

Inscriu-te a les colònies temàtiques de Superxef 
Després de l'èxit de l'any passat, aquest any tornem amb les colònies temàtiques de Súper Xef. Els infants aprendran dots culinàries de la mà del cuiner Daniel Colilles, cuiner amb àmplia experiència davant dels fogons. Està acostumat a enfrontar-se amb grans crítics gastronòmics, i és que diàriament el posen a prova infants de 3 a 11 anys a la cuina i menjador on treballa. Però no patiu, ell és qui té la paella pel mànec.
Realitzarem competicions de proves i reptes culinaris d'allò més divertits, utilitzarem productes locals i de temporada, aprendrem receptes i a veure els aliments des d'un angle completament diferent, apreciant-los, tocant-los, cuinant-los i tastant-los sense deixar de desenvolupar els hàbits de vida saludables.


  •  Experiments

Inscriu-te a les colònies temàtiques d'experiments 
En aquestes colònies els infants descobriran el món de la ciència i dels experiments a l'hora que aprenen jugant. Els infants dedicaran a experimentar i a resoldre elsmisteris i curiositats que existeixen al món. En aquestes colònies utilitzarem el joc i l'experimentació sempre amb un component científic, els nens i nenes descobriran el món de la ciència a través de la pràctica, de la diversió i de la interacció, així que ja poden anar preparant els guants, les bates i les provetes! Amb la ciència i els experiments volem estimular el raonament lògic i impulsar la creativitat dels infants, us assegurem que tornaran fets uns grans científics i científiques.


Àpats i menús


Els menús de les colònies estan confeccionats per una dietista col·legiada i elaborats pels nostres cuiners de la casa. En la mesura del possible fem servir productes de proximitat i alguns d’ells ecològics.

Horaris


Aquí teniu un exemple dels horaris de les colònies a grans trets, tot i que som flexibles en funció de les activitats i les necessitats dels infants.

Abans de les colònies es realitzarà una reunió amb els pares i mares dels infants on s'explicarà més extensament el funcionament i els dubtes que es puguin tenir de les colònies. 

Condicions


  • 10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d’estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).
  • 5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).
  • Aquest preu inclou : transport, monitoratge, assegurança, responsabilitat civil d’accidents, allotjament, manutenció, activitats temàtiques, activitats d’aventura, etc.