Del 18 al 21 de juliol - Primeres colònies


Les primeres colònies d'un infant són un moment únic i especial! Per això nosaltres ens hem preparat unes colònies fetes a mida per nens i nenes de 4 a 6 anys que volen iniciar-se en el món de la convivència i la descoberta de l’entorn.
Monitors amb experiència i amb titulació especialitzada tindran cura dels més petits fent-los sentir com a casa i els acompanyaran en aquesta primera experiència plena d’emoció i aventures.


Es realitzaran activitats adaptades a les edats dels infants: visita a la granja, gimcanes i jocs a l’aire lliure, tallers de manualitats, excursions, jocs a la piscina, descoberta de l’entorn i la natura, etc.

Inscriu-te a les meves primeres colònies

 Les meves primeres colònies - Les bruixes i els bruixots somniadors

Aquestes són les colònies perfectes per tots els infants que s'estrenen en el món de les colònies! Els més petits de tots també poden anar de colònies i passar-ho d'allò més bé! Els seus primers campaments seran una experiència única en la qual jugaran, crearan i es relacionaran amb altres infants i amb el privilegiat entorn de la Vall de Boí. Les seves primeres colònies els serviran per desenvolupar la seva autonomia i independència a l'hora que passen uns dies de vacances plens d'activitats al mig de la natura.
Els infants tindran la missió de trobar les bruixes i els bruixots somniadors que sembla que han desaparegut de la Vall de Boí. Sense ells totes les persones que viuen a aquesta vall no podran recuperar la felicitat!


Àpats i menús


Els menús de les colònies estan confeccionats per una dietista col·legiada i elaborats pels nostres cuiners de la casa. En la mesura del possible fem servir productes de proximitat i alguns d’ells ecològics.


Horaris


Aquí teniu un exemple dels horaris de les colònies a grans trets, tot i que som flexibles en funció de les activitats i les necessitats dels infants.

Abans de les colònies es realitzarà una reunió amb els pares i mares dels infants on s'explicarà més extensament el funcionament i els dubtes que es puguin tenir de les colònies. 


Condicions


  • 10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d’estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).
  • 5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).
  • Aquest preu inclou : transport, monitoratge, assegurança, responsabilitat civil d’accidents, allotjament, manutenció, activitats temàtiques, activitats d’aventura, etc.