Estada del 19 al 22 de juliol - Les meves primeres colònies


Dirigides als infants de 4 a 7 anys que volen iniciar-se en el món de la convivència i la descoberta de l’entorn. Monitors amb experiència i amb titulació especialitzada tindran cura dels més petits fent-los sentir com a casa i els acompanyaran en aquesta primera experiència plena d’emoció i aventures.

Es realitzaran activitats adaptades a les edats dels infants: visita a la granja, gimcanes i jocs a l’aire lliure, tallers de manualitats, excursions, jocs a la piscina, descoberta de l’entorn i la natura, etc.

Inscriu-te a les meves primeres colònies 

  •  El màgic món dels follets de la Vall de Boí

Aquest any, l’eix d’animació que ens acompanyarà durant els 4 dies, serà "El màgic món dels follets de la Vall de Boí". Remourem cel i terra per a tornar a trobar els nostres amics follets i descobrirem perquè fa molts anys van deixar les terres d’aquesta màgica vall.
Ens ajudareu a trobar-los? Ens ajudareu a trobar el baül secret?


Àpats i menús


Els menús de les colònies estan confeccionats per una dietista col·legiada i elaborats pels nostres cuiners de la casa. En la mesura del possible fem servir productes de proximitat i alguns d’ells ecològics.


Horaris


Aquí teniu un exemple dels horaris de les colònies a grans trets, tot i que som flexibles en funció de les activitats i les necessitats dels infants.Condicions


  • 10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d’estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).
  • 5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).
  • Aquest preu inclou : transport, monitoratge, assegurança, responsabilitat civil d’accidents, allotjament, manutenció, activitats temàtiques, activitats d’aventura, etc.