QUALIA eCommerce Tàrrega Lleida
LES AVENTURES DE LA BLAU I EL DRAC PANXOT
La Blau és una petita aventurera que li encanta riure i passar-s'ho bé. Ella és amable, simpàtica i sempre està disposada a ajudar! Però la gent del poble on viu no són gens amables ni simpàtics. Sempre estan tristos, no tenen ganes de jugar, no saluden quan creuen el carrer, no saben divertir-se... i això la Blau no ho pot aguantar! Sort que el seu amic, el Drac Panxot, l'ajudarà a canviar l'ambient del poble.
El Panxot és un drac ben diferent! Viu al bosc, en una cova, prop del poble. És expert en fer riure la a la gent i farà que tota la gent trista del poble deixi d'estar-ho i puguin ser feliços i alegres.
Així i tot, la Blau i el Panxot necessitaran la nostra ajuda perquè la gent del poble, quan el vegin, no tinguin por i el tanquin en una gàbia. Esteu preparats/des per la gran missió?

Fes la teva inscripció online 

 PREUS PROMOCIONALS FINS EL 5 D'ABRIL!

 DATES

15, 16, 17, 18 i 23 d'abril
 LLOC
Escola La Bassa de Torregrossa

 EDATS
De P3 a 6è

 HORARI
Matí de 9.00h a 13.00h


 TARIFES
                    TOTS ELS DIES                 DIES PUNTUALS

MATINS 9h a 13h                   37,5€                                    9€                  CONDICIONS GENERALS

1. Acceptem nens de cursos de P3 a 6è.
 
2. Descompte del 5% a cada un dels germans.

3. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

4. S’ha de fer la inscripció per internet a la nostra web www.lleurequalia.cat 
 
5. Preus promocionals fins el 5 d'abril. A partir del dia 6, s’augmentaran un 10% els preus.
 
6. En cas de venir un sol dia, s’ha de comunicar sempre mínim el dia abans.
 
7. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet. Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.
 
8. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.
 
9. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.
 
10. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins 5 d'abril es retornarà el 100% de l’import. Del 6 al 14 d'abril es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 15 d'abril , un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import.
 
11. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.
 
12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

 
Per a qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez – Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a klopez@aalba.cat

Fes la teva inscripció online